طراحی سایت برای دانشگاه
طراحی و ساخت سایت دانشگاهی در این روزها اهمیت زیادی پیدا کرده است؛ اما چرا؟ مراکز علمی و دانشگاهها، باید پیشتاز در بهرهگیری از تکنولوژی باشند. با دیجیتالی شدن دنیای امروزی، آموزش نیز مانند بسیاری از حوزههای دیگر در حال ورود به دنیای آنلاین است. علاوه بر آن، با شیوع ویروس کرونا و قرنطینه شدن دنیا، نیاز به آموزش دیجیتال بیش از پیش احساس شد. طراحی سایت آموزشی و دانشگاهی همچنین و طراحی پورتال دانشگاهی میتواند در نظم و بهینهسازی امور دانشجویان، استادان و مدیران دانشگاهی تاثیر بهسزایی بگذارد.
همچنین صرفهجویی در وقت و هزینهها، رضایت دانشجویان، اساتید و مدیران سایت را بههمراه خواهد داشت. ما در ایراکد، مفتخریم با بیش از ۱۴ سال تجربه حرفهای در زمینه طراحی سایتهای دولتی، سازمانی و تجاری، طراحی سایت شما را به عهده بگیریم و آن را به بهترین نحو به شما تحویل بدهیم. پس از ثبت سفارش و دریافت مشاوره رایگان غافل نشوید. در ادامه، این مطلب را از دست ندهید، تا به طور کامل با طراحی سایت دانشگاهی و نکات آن آشنا شوید.
سایت دانشگاهی چیست؟
دانشگاهها به عنوان مرکز نشر علم و دانش، نیازمند استفاده از مدرنترین ابزارهای روز هستند. بدیهی است که در عصر اطلاعات، هر دانشگاه باید از وبسایت ویژه خود برخوردار باشد. یک وبسایت دانشگاهی با اهداف مختلفی طراحی میشود که از جمله آنها میتوان به مدیریت و برنامهریزی امور آموزشی، اطلاعرسانی، نشر مطالب علمی و مفید و غیره اشاره کرد. سایت دانشگاهی همانگونه که از نام آن پیداست، وبسایتی است که با اهداف فوق طراحی شده و مخاطب آن به طور خاص اساتید دانشگاه و دانشجویان باشد.
گام های ساخت وب سایت دانشگاهی
وقتی صحبت از طراحی سایت به میان میآید، برخی تصور میکنند که طراحی سایت، عملیاتی پیچیده و پر از کدنویسیهای سخت است. هر چند که در برخی موارد ممکن است اینگونه نیز باشد اما به لطف وجود پلتفرمهایی که امکان طراحی سایت را برای کاربران فراهم کردهاند، طراحی سایت امروزه بسیار آسان شده است و برای این کار نیاز به کد نویسی ندارید. برای طراحی سایت دانشگاهی نیز مانند طراحی سایر سایتها میتوانید از یکی از پلتفرمهایی که خدمات طراحی سایت را به شما ارائه میدهند استفاده کنید. با یک جستجوی ساده خواهید دید پلتفرمهای مختلفی امکان ایجاد سایت را در اختیار شما میگذارند. اما از کجا شروع کنیم؟
برای طراحی یک سایت دانشگاهی نیاز به دامنه و هاست دارید. دامنه همان نامی است که برای سایت خود انتخاب میکنید و کاربران با وارد کردن آن در گوگل، به سایت شما دسترسی پیدا میکنند. زمانی که وارد یک پلتفرم طراحی سایت میشوید از شما خواسته میشود تا یک دامنه را ثبت کنید. در انتخاب دامنه مناسب باید دقت شود و حتیالامکان کوتاه و مختصر باشد و منعکسکننده خدماتی باشد که سایت قرار است ارائه دهد. مثلا در نمونه دانشگاهی آن باید، منعکسکننده نام و شهر دانشگاه باشد. همچنین دقت داشته که ممکن است. دامنهای که ثبت میکنید. قبلا توسط دیگران استفاده شود. در این صورت شاهد اخطار سیستم خواهید بود و دامنه انتخابی شما مورد پذیرش پلتفرم واقع نخواهد شد. در این صورت لازم است دامنه دیگری را انتخاب کرده و تا جایی که پلتفرم دامنه انتخابی شما را بپذیرد پیش بروید.
پس از ثبت دامنه، نوبت به خرید هاست میرسد. پلتفرم انتخابی شما به ازای تعرفههایی که دریافت میکند فضایی را در اختیار شما قرار میدهد تا اطلاعات سایت را روی آنها بارگذاری کنید. هر چه خدماتی که از پلتفرم انتظار دارید بیشتر باشد باید هزینه بیشتری را نیز پرداخت کنید. خوشبختانه
پلتفرمها قالبهایی آمادهای را برای مقاصد و اهداف مختلف در نظر گرفتهاند که میتوانید با انتخاب قالب متناسب با هدف سایت، اقدام به محتواگذاری در سایت نمایید.